Elvesafari

Elvesafari til ukjente laguner, bortgjemte eventyrlige fossefall og naturens mektigste trær. Du kan velge mellom liten båt med mer personlige grupper til utvalgte steder eller større båter som har et lengre program med større grupper.

Ja, det er mange og uante muligheter her. Du kan ved reise på kun en time til en dagsreise oppleve helt utrolige og eventyrlige naturlige paradis.

Opplevelser som vil ta pusten fra deg og som gjør at du er nødt til å klype deg i armen flere ganger for å sjekke at du ikke drømmer.

Perfekt fiske

Skitt fiske tilhører nå fortiden, du er garantert fisk både i lagunen og i Rio Arapiunselven bare du vet hvordan du skal fange dem. Med en lokal guide vil du få mye spennende eksotisk fisk. Større fisk enn du kan forestille deg svømmer i elven, og du vil bli overrasket over hvor morsomme de ser ut!

Jungelsafari

La deg forbløffe av naturens mektigste trær i primær regnskogen, regnskog som aldri har vært berørt av mennesker. De største trærne er hele 50 meter i omkrets. Du ser et av disse trærne på vår teaser video, og ja, det er vi som har filmet treet med drone for første gang i historien!

Fantastisk dyreliv

Det er et rikt dyreliv i hele området og mulighet for å utforske. En flott liten skilpaddefarm ligger kun 10 minutter unna vårt område der skilpadder avles frem for å holde bestanden i elven vedlike. Det er annonserte slipp en gang i året som kan oppleves av

Hule ekskursjon

Du kan besøke huler med hulemalerier som er 12 000 år gamle og som bestrider all tidligere religiøs indoktrinering og innlært historie.

Festivaler

Lokalkulturen i Alter do Chao er livlig og det er flotte festivaler og markeringer gjennom året.

Lokalmat og Restauranter

Alter do Chao har et godt utvalg av spisesteder med nydelige Brasilianske og internasjonale retter. Vi kan sterkt anbefale Mango Bar som ligger ved bryggen og serverer nydelig og sunne alternativer.

Strandliv

Nå er vi så heldige å ha 1.8 km strandlinje for oss selv med mot soloppgangen. Så det er ikke nødvendig å reise noe sted for å sole seg eller bade, men om det er ønskelig med litt liv er den livligste og mest populære stranden ca 1 times båttur unna i Alter do Chao.