Dine muligheter i Paradis

Her blir hver enkelt av de mulighetene du har på Paraiso da Vida listet opp og vil bli ukentlig oppdatert.

Om du føler at du trenger mer inspirasjon rundt prosjektet før du går videre til dine muligheter på stedet kan du lese dette blogginnlegget og se denne promofilmen. Holder ikke det så anbefaler vi deg å se HELE vårt webinar på nær 2 time her:

 

PS! Les punktene under før du går videre til de enkelte casene:

 • Beste måten å lese dette på er å scanne først en gang over alle casene og se om det er noe du liker for deretter å sette deg bedre inn i dealen og kontakte oss for en uforpliktende prat rundt dine muligheter. Husk, det er vi som vet best hvilke muligheter du har på stedet og vi ønsker kun ditt beste for deg og dine og å hjelpe deg å finne frem til din drøm her. Det er mange muligheter der, men ikke alle passer like godt for alle, slikt finner vi ut i en god samtale. Det er bedre å spørre enn å la vær om du lurer på noe.
 • Vi lister de største mulighetene først (mest eksklusive) og nedover til de rimeligste inngangsportene og mulighetene på plassen nummerert fra 1, 2, 3 osv.
 • Et arkiv med nyttige diverse filmer, bilder, info og webinar er listet nederst i innlegget om du ønsker mer informasjon og inntrykk. Du kan også klikke på fanen EIE HYTTE øverst i på siden for å lese og se flere bilder av de ulike versjoner av hyttene samt lese andre blogginnlegg på siden.
 • All heleie og andelseie av hytter gis full tilgang og bruksrett på alle fellesarealer på området inklusive storhallen som skal bygges i 2019. (For kommersiell bruk av fellesarealer må det avtales ekstraordinært med grunneier.)
 • Alle hytter kan leies ut av hytteeier og det planlegges også felles utleieplatform for hytter som står tom i perioder litt frem i tid. Det vil også arrangeres retreats på området fra tid til annen med leie av ledige hytter på stedet.
 • Alle hyttene får 99 års kontraktsfestet tomt tilknyttet hytten og bruksrett på nærmeste området rundt hytten og mulighet til å bygge enda en hytte på lokasjon om hytte nr 1 må rives. Dette åpner for generasjonseie i 99 år (eller så lenge disse 2 hyttene lever) på stedet. Grunneier av området er Kjetil Dreyer som også er grunnlegger av Altshop.no, Natur.no og en rekke andre engasjement.
 • Alle hytter har kjøkken, bad, minst 1 soverom (avhenger av størrelse og preferanser), innlagt vann, koplet mot sanitæranlegg og elektrisitet fra privat solcelleanlegg.
 • Det tilkommer per tidspunkt 1018 (et tusen og atten) kroner i felleskostnad per måned per hytte (sist oppdatert 1 april 2019) til vaktmesterhold og vedlikehold på stedet, dette er obligatorisk. Felleskosten kan endre seg noe fra år til år, men vil ikke endre/svinge mer enn maks 20 % på et år, ved flere tilkommende hytter kan felleskosten også synke endel. Målet på sikt at leieinntekter etterhvert skal kunne dekke inn kostnader til fellesutgifter og vedlikehold av selve hytta og da gjerne med en god profitt på kjøpet. Det vil senere arbeides opp programmer for slikt i samarbeid med de enkelte hytteeierne. Man kan velge å være en del av et slikt program eller ikke og man kan leie ut hytta på egenhånd.
 • Vedlikehold av hytta kan gjøres rimelig av de lokale beboende nær oss, kostnaden for dette bør fordeles per år og det vil settes opp et vedlikeholdsprogram for hytta, vedlikeholdskostnaden vil variere utifra størrelsen på hytten primært grunnet gulv- og veggareal som vil trenge beis og annen vedlikehold over årene som går. Full overhaling av hytta anbefales annethvert 3 år med enkelte deler som eksponert terrasse etc hvert år, gulver annethvert år og resten av hytta hvert 3 år. Man bør sette av noen få tusenlapper i året til vedlikehold av hytta. Den investeringen får man igjen mange ganger ved at hytta vil vare 20 + år lenger ved godt vedlikehold fremfor at man slurver her og det er et krav fra grunneier at hytta vedlikeholdes og ikke blir stående å forfalle og trekke ned helheten på stedet. Sannsynlig slik trenden viser vil hytta også øke i verdi over tid etterhvert som stedet blir mer og mer kjent og ettertraktet, dette er et svært unikt sted også sett i Brasiliansk målestokk og helt spesielt for oss nordmenn.
 • På områdekartene vises hyttas omtrentlige lokasjon i forhold til andre hytter og fellesarealer på stedet. Lokasjon bestemmes primært av store flotte sunne trær på området som skal bevares og for å sikre at apekattene har et sammenhengende grønt belte å vandre på fra tretopp til tretopp, hyttas lokasjon faller derfor naturlig inn i naturbildet. Alt med sterk tydelig farge er ferdig bygget, de som er ferdig bygget og er til salgs for 100 % eie (heleie) er merket i kartet under, alle diffuse ikoner (svakere farger) er ledige posisjoner det kan bygges hytte på med mindre det står solgt på dem. Mer spesifisert ser man under hver enkelt hyttecase nedover i innlegget. Se områdekart under.

PS! Etterspør PRIS og annen informasjon tilknyttet hytta/andelseie i hytte ved å kontakte oss her:

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


Dine muligheter per – MAI 2019:

STOR 8 KANTET 2,5 PLAN MOLOCA +
EXCLUSIVE – 114 kvm

50 – 100 % eie på den siste ledige kremlokasjonen med hytte 15-20 meter fra strandlinja. Absolutt kremplass!

Alternativt om du ønsker 25 % eierskap OG kan ta med deg venner eller kjente for øvrig eierskap på minst 50 % til sammen, ideelt 100 %.
Hytten påstartes ikke bygget før minst 75 % er solgt (3 av 4 andeler).

Lokasjon for hytten er rammet inn med rød ramme

Overtagelse: Kan mulig stå ferdig bygget tidlig 2020 ved bestilling snarlig.

PRIS: ta kontakt for pris for 50 % andel eller heleie, ikke forhandlingsbar pris.

Alle store molocas kan du lese om her.

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


2. Stor Moloca + EXCLUSIVE * – SOLGT!

Lokasjon for hytten er rammet inn med rød ramme

4/4 andeler er nå solgt! Hytten påstartes bygget i juli/august.

Overtagelse: – avtales med kjøperne –

PRIS: SOLGT….


*Moloca + Exclusive skiller seg ut fra Basic versjonen ved at den har endel utvidede moduler som forstørret rom i 2 plan, noe større bad, hems på 10 m2 i andre plan, mulig inndelt 2 roms med hver sin separate inngang i andre plan og lukket kjøkkenløsning med låsbar dør og vinduslemmer i første plan som alternativ til åpen kjøkkenløsning. Det er også lagt litt mer i detaljene i hytta enn basic versjonen. Utover dette er det samme design.

Alle store molocas kan du lese om her

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


3. Stor moloca basic – 92 m2


Gjør et SUPERKUPP nå – førstemann til mølla!
– 100 % eie – FERDIG BYGGET OG OVERTAGELSESKLAR

(hytta på bildet er av identisk hyttedesign på annen lokasjon på stedet)

Lokasjon for hytten er rammet inn med rød ramme

– Vi åpner for bud og prisforhandling på denne hytten!
(skambud avslås umiddelbart!)

Denne flotte hytta er lokalisert omlag 70-80 meter inn på området og har en flott lokasjon ca 40 meter unna felleskjøkken og i nærheten av vårt medium drivhus. Flott solrik plass foran hytta. Hytta er bygget med høy kvalitet og av beste kvalitetsmaterialer. Den vil beises på ny før overtakelse og blir som ny. Bygget ble ferdigstilt sent i 2017 og har hatt 1 eier tidligere.

Moloca basic har alt + EXCLUSIVE versjonen har med unntak av innebygget kjøkkenløsning på 1 plan og noen kvm i andre plan. 2 Rom i 2 etg med tilhørende bad og ca 30 kvm stor terrasse, åpen kjøkkenløsning og god luftig oppholdsplass i 1 etg. Denne hytten kan få bygget inn hems inklusive i prisen etter ønske. Om ønskelig kan også innebygget kjøkkenløsning bygges mot tillegg i prisen.

PRIS: Referansepris(er) oppgis ved forespørsel. På denne hytten er det åpent for forhandling av pris.

Overtagelse: ca 30 dager etter kontraktinngåelse og full betaling da det vil ta noen uker å overhalle hytta slik at den blir som ny igjen.

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


4. Stor moloca basic +


114 m2 med hems og utvidet areal i 2 plan – MEGET EKSKLUSIV

Delvis innredet
– 25 – 50 % eie tilgjengelig – FERDIG BYGGET OG OVERTAGELSESKLAR

Gjør et SUPERKUPP nå – førstemann til mølla!


(bildet over er fra en identisk hytte til den som er til salgs her, bildene under er alle fra denne respektive hytta)

Lokasjon for hytten er rammet inn med rød ramme

Vi åpner for bud på andel på 25 – 50 % av hytten! (skambud avslås umiddelbart!)

Denne flotte hytta er lokalisert omlag 60 meter inn på området og ligger like ved vårt flotte felleskjøkken, hytta ligger midt i smørøyet og supersentralt til på området litt nedenfor vårt mellomste drivhus. Flott solrik plass bak hytta med flotte trær like ved. Hytta er bygget med høy kvalitet og av beste kvalitetsmaterialer. Bygget ble ferdigstilt sent 2018 og eies per i dag 50/50 av Kjetil Dreyer (undertegnede/grunnlegger) som har investert i enda en hytte 15 meter fra strandlinja og ei som heter Ziva som også har investert i enda en hytte lengst inn på området. Begge ønsker å beholde 25 % eiendel i denne hytta grunnet lokasjonens gunstighet og hyttas meget gjennomførte design. Denne hytta er ikke for deg som ønsker den mest private lokasjonen du kan finne på området, du bør trives med litt trafikk rundt hytta når det er mange mennesker på stedet, ypperlig for sosiale individer! Hytta oppfattes allikevel god og privat med mulighet til å trekke seg helt tilbake og bli usynlig i den store og romslige 2 etasjen.

Noen bilder fra hytta under:

Her kan du se videogjennomgang av denne hytten gjort av Ziva, den er også helt eller delvis representativ for øvrige store molocaer – se video

PRIS: Referansepris(er) oppgis ved forespørsel. På denne hytten er det åpent for forhandling av pris.

Overtagelse: Umiddelbart. Hytta er allerede nylig opprettet så den ser helt nyoppført ut og er klar til bruk på en ukes varsel.

Alle store molocas kan du lese om her

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


MEDIUM HYTTE – 58 m2 – Gjør et SUPERKUPP –

– Vi åpner for bud på denne hytten! (skambud avslås umiddelbart!)

Medium hytte – 2 roms med terrasse til hvert rom, 58 m2 med kjøkken og bad.


Hytta er flott å se på og ser ut som en vanlig norsk hytte på fjellet. Den store forskjellen er her overlegen kvalitet på treverket og at denne ligger langt mer eksotisk til med privat strandlinje få meter unna (omlag 150 m i dette tilfellet).

Lokasjon for hytten er rammet inn med rød ramme

Hytta har en flott privat lokasjon (kanskje den mest private av alle hyttene på området) med jungel rundt 75 % av hytta med tilknyttet bred sti mellom hytta og fellesarealene/andre hytter på området. Noe møbler følger med i prisen.

Hytta er på markedet nå fordi eier har fått økonomiske problemer og tvinges til å selge mot sin vilje grunnet sin situasjon. Det er ingen heftelser ved hytta og den ble oppført i oktober 2018 så den er så og si splitter ny. Hytta overtas av grunneier før salget finner sted etter avtale med selger slik at salget vil gå igjennom grunneier. Ved overtagelse vil hytta beises på ny for å gi den en spitter ny finish og den vil da erfaringsmessig se bedre ut ved 2 gangs beis enn den gjorde ved overtakelse.

PRIS: Referansepris(er) oppgis ved forespørsel. På denne hytten er det åpent for forhandling av pris.

Overtagelse: 1 -2 mnd etter kontrakt og full betaling da det vil ta noen uker å overhalle hytta slik at den blir som splitter ny igjen.

Medium hytte kan du lese om her

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


Liten pluss hytte 40 kvm, 2 etg med stor terrasse

Skal bygges – 75 % ledig nå – 1 solgt andel på 25 % – God pris!!

Lokasjon er valgt på et opphøyd platå, fin lokasjon like ved parkliknende område ideelt for denne hytten med et godt og luftig 2 plan med stor terrasse med utkikk over 320 grader rundt hytta.

Årsak til 75 % eierandel er at person som person som kjøpte denne hytta i utgangspunktet kun evnet å skaffe til veie 1 andel av 4 og dermed tilfaller resterende eierandel i denne planlagte hytta med tildelt plass grunneier som så selger videre. Det er ikke hastverk med denne hytten, men det skader ikke om ny medeier blir med. Det er også mulig å kjøpe 100 % av denne hytta da den forrige kontrakten er brutt. Grunneier gjør da opp med eksisterende eier med mindre annet ikke avtales utenom denne hytta.

Noen arkitekt tegningnede bilder av hytten under

Lokasjon for hytten er rammet inn med rød ramme

PRIS: Pris er satt, det er en god pris for denne nye spennende hyttemodellen der den går for inntil 1/3 av prisen av en stor moloca på beste lokasjon på stedet. Dette er en super budsjettmodell for deg som ikke har kapitalen til en stor moloca og allikevel ønsker opp i høyden, hytta er superfunksjonell!

Overtagelse: Forventes sluttført januar/februar 2020 gitt at resterende andeler/hele hytta selges snarlig.

Liten + hytte kan du lese mer om her

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


Liten hytte – 28 kvm med 50 – 100 % eie.


RIMELIGSTE MULIGHET/INNGANGSPORT PÅ OMRÅDET
GJØR ET KUPP, FERDIGSTILT og OVERTAGELSESKLAR

Liten hytte kan du lese mer om her

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


Øvrige muligheter på området:


(innebærer nykonstruksjon og utvelgelse av lokasjon)

 • Stor moloca basic og pluss versjon – diverse lokasjoner fra 40 – 100 meter inn på området – se mer her og her
 • Medium Moloca – 1 plan – NYTT DESIGN – kan tilpasses kundens behov.
  Se mer i prospektet og her
 • Liten pluss hytte lokasjoner 40 m2, 2 plan, 100 – 300 m inne på området. Rimelig – se mer her

Flere lokasjoner er potensielle lokasjoner er ledig for disse som du ser i kartet over. Øvrige hyttedesign er det foreløpig byggestopp på per dags dato da grunnet estetiske forhold på området.

Disse er bestillingsverk der kontrakt må inngås, lokasjon tildeles og finansene betales inn i 3-4 stadier avhengig av avtale med kjøper.

Normale finansieringsstadier er:
20 % depositum ved kontraktssignering (refunderbart) for planstadiet og for å låse lokasjon opp mot valgt hyttemodell.
30 % idet materialer skal kjøpes inn (minst 2-3 måneder før byggstart da materialene må hvile og tørke skikkelig før konstruksjon for å unngå at materialene slår seg.
30 % rett før byggstart
20 % idet hytta nærmer seg sluttførsel eller er sluttført og før overtagelse.

Her har vi flere muligheter og lokasjoner og man kan selv velge moloca versjon basic eller + versjon og velge/fravelge moduler etter ønske. Noen av modulene kan også senere tilbygget (med unntak av forstørrelse av areal i 2 plan i stor moloca).

Overtagelse: Avtales nærmere mellom kjøper og utvikler/selger.

PRIS: Referansepris oppgis ved forespørsel, det åpent for prisforhandling basert på lokasjon og leveranse.

 

 

NB! Husk å oppgi hvilke hytte(r) du er mest interessert i ved kontakt og vær så konkret du kan i din henvendelse slik at vi kan hjelpe deg best mulig å oppnå dine drømmer.

 


Referanser og mer informasjon: (lenkene åpnes i nye faner)
Her kan du se 1 minutts teaser for stedet – se teaser
Her kan du se 8 minutters promo video for stedet – se promo
Her kan du lese blogginnlegg rundt vår neste skapelse og vår historie – les mer
Her kan du se og høre mer av hytteeieres opplevelser på stedet – se mer her, her og her.
Her kan du laste ned prospektet – last ned
Her kan du lese mer om hyttene – les mer
Her kan du se flere bilder av hyttene – se mer
Her kan du se flere bilder av stranda – se mer
Her kan du se flere bilder fra området, dyr på området, bilder fra området og mye mer – se mer

Her kan du se vårt store webinar (mye god info) og kontakte oss:

 


PS! Her kan du lese mer om vår storslåtte neste satsing – Paraiso da Vida MAIN HALL – les mer