Paraiso da Vida

Bevisst community og retreat for velvære og helse i Amazonas Brasil

Teamet bak Paraiso da Vida har lang track record innen arbeid og distribusjon av helhetlige helseprodukter og tjenester i Norge. Kjetil Dreyer og Anders Dreyer er eierne av stedet.

Vi har med oss en profesjonell byggingeniør, 2 arkitekter og 3 sjefsbyggere.

Utover kjerneteamet er det en rekke medhjelpere og assistenter som i sin tid får tre frem i byggfase og ulike retreter, samlinger og seremonier.

Vår visjon er å gjøre paradis tilgjengelig, behagelig og tiltrekkende og bringe mennesker nærmere naturen og sitt høyere selv. Ved å bringe mennesker til stedet ønsker vi å bidra til healing både i kropp, sinn og sjel.

Vi ønsker å fremme et holistisk perspektiv på livet og bidra til å hjelpe mennesker å oppnå helbredelse på et holistisk plan med helhetlige metoder.

For kroppen healer ren mat og verdens reneste vann, samt ulike behandlinger og avslappende øvelser, fysisk aktivitet, detox og revitalisering.

For sinnet healer kontakt med andre mennesker, terapauter, traumebehandlere og healere. Freden og roen, samt fravær av stråling og negative påvirkningsfaktorer bringer sinnet til hvile og gir rom for bearbeidelse.

For sjelen finnes naturens egen kraft og påvirkning og en rekke andre plantemedisiner for indre reise. Stedet frembringer sjelero, indre dybde og ettertanke og bidrar til å bringe opp de sider som trenger indre healing. Vi ønsket et sted for indre reise og spirituell utvikling, et sted der man kan være seg selv, utvikle seg selv og sitt høyere selv sammen med andre.

Derfor har vi kalt stedet Paraiso da Vida Retreat & community (Paradise of life eller på norsk, livets paradis). Det blir både et community og et retreatsted med temareiser, helsereiser, opplevelsesreiser og mye mer.

Vår drøm har kommet til oppfyllelse, nå ønsker vi å hjelpe deg å oppfylle dine drømmer.

Stedet er spesielt ideelt for arrangører av retreats og grupper i tillegg til hytteeiere som del av community på stedet.

Helbredelse på alle nivåer

Vi vil fremme ekte helhetlig helse og velferd gjennom ernæring, healing og velvære for kropp, sinn og sjel med et sentralt fokus på ekte vitenskap og healing arts.

Kjernen til Paraiso da vida community & retreat er å skape en plass som er basert på (natural law) naturlig lov, trivsel, fred, velstand og individuell suverenitet. Formålet er å skape et community som hjelper alle som besøker eller bor der å helbrede kropp, sinn og sjel.

Det vil være en modell for hvordan fremtidens samhandling kan fungere i praksis og bærekraftige levemåter i tråd med naturen. Vi vil sette fokus på følgende:

 • Å etablere et fysisk miljø og lokalsamfunn som fremmer bærekraftig velstand.

 • Å skape community av likesinnede fredelige mennesker med ønske om indre utvikling og samhold.

 • Å fjerne barrierer og begrensninger for menneskelig utfoldelse og samtidig skape et område med ro og orden.

 • Å skape et beskyttende miljø (land) for utvikling av den menneskelige sjel.

 • Å styrke mennesker til å finne og gjenvinne seg selv og sin suverenitet.

 • Å forene menneskeheten, uten systemer som skaper separasjon.

 • Å fremme den menneskelige tilstand via nye modeller for bevisst evolusjon.

 • Å fremme ekte helhetlig helse og velferd gjennom ernæring, healing og velvære for kropp, sinn og sjel med et sentralt fokus på ekte vitenskap og healing arts.

 • For arrangementer som presenterer en bærekraftig visjon for en ny jord gjennom feiring og utstilling av kunst, musikk, teater, dans, mat, nye fag, healing og visdom.

 • For å beskytte, utvikle og fremme avanserte og alternative teknologier, og deres innovatører.

 • Å utvikle et samfunn med færrest mulig regler, best mulig flyt, respekt, toleranse og forståelse.

 • På sikt skape et “elders council” for guiding og visdom på området.