Nå kommer vi med et unikt design av en liten hytte med 2 etasjer som blir 40 m2 med flere muligheter. Det blir en priseffektiv løsning som gir godt med plass og soverom, eventuelt kontor i høyden med nydelig utsikt. Klikk på bildet under for å lese mer, begrenset antall tilgjengelig.

Her kan du eie en meget vakker hytte på verdens reneste og mest eksotiske beliggenhet.

Opplev en helt ny verden, lev livet og finn deg selv sammen med andre hytteeiere fra Norge som utgjør community vi har grunnlagt i paradis. Du finner kun nordmenn på dette området utenom de få lokale og gjestfrie beboerne ca 1 – 3 km bortenfor vårt område.

Nær din hytte etter kun 20 minutters gange får du tilgang til vår felles Lago Azul “den blå lagune”, en ferskvannsinnsjø på 1-2 km i diameter som er dannet av en undergrunnsspring ovenfor innsjøen som velter opp fra grunnen. Du kan ikke finne renere og mer mineralrikt vann på planeten enn dette og innsjøen er den perfekte å fiske og bade i med vann på hele 25-27 grader.

Rosa delfiner svømmer også i elven, og ses ofte idet man kjører båt til og fra området. Disse vakre skapningene er et produkt av at elven inneholder mye taniner (samme stoff som gjør rødvinen rød), og dermed blir delfinene rosa. Aligatorer liker ikke å bli rosa så de holder seg unna Rio Arapiuns elven, det samme gjør Anakondaer.

Alt dette kan du få til en brøkdel av hva en slik hytte ville kostet i Norge og i tillegg bygget med kvalitetsmaterialer fra vakre lovlige hardtrær fra Amazonas som består tidens tann på minst 50 år.

Kun 1.5 times båttur fra nærmeste by.

Alter do Chao ligger kun en kort båttur unna, så kort reise er det mellom full sivilisasjon og full fred og ro. 10 minutters båttur unna nærmeste landsby – Villa do Brazil.

Med elvebåt som koster deg kun 30 real (70 norske kroner) kan du også dra til Santarem, storbyen med 300 000 innbyggere for å kjøpe forsyninger. Turen tar 4 timer. Ta med deg din hengekøye og hvil deg mens du reiser sammen med de lokale fra Rio Arapiuns elvens bredder til og fra området for en svært billig penge og ta med deg det du ønsker og trenger tilbake igjen.

Alt man trenger her er å vifte med et hvitt flagg eller med armene når man ønsker båten skal legge til land eller peke når man vil at båten skal legge til land. Båten går flere ganger i uken forbi området vårt. Alternativet er å avtale hentedager og tider med våre transport partnere. Er man flere til å dele på transportkosten så blir det ikke mye per person.

Paraíso da vida skapes for de sjeler som ønsker å komme hjem til seg selv og oppnå optimal helhetlig helse. Det er et sted hvor du kan finne fred og ro og lade opp dine oppbrukte batterier.

Bortgjemt fra sivilisasjonens stress og forurensning, uten WIFI og mobilstråling er dette en unik plass med uendelige muligheter for å rense kropp, sinn og sjel.

0
kvm fellesbygg
0
bygg ferdig reist
0
mål med land
0
meters sandstrand
0
kvm yoga & flerbrukshall
0
mps internett
0
kvm innsjø (30 min gåtur)
0
lokale samfunn/landsbyer (30 min båttur)

Finn fred i paradis

Ei din egen ekslusive hytte på paradiset vi kaller Paraiso da Vida Retreat & Community i hjertet av Amazonas i Brasil

Elvesafari til ukjente laguner, bortgjemte eventyrlige fossefall og naturens mektigste trær

Ja, det er mange og uante muligheter her. Du kan ved reise på kun en time til en dagsreise oppleve helt utrolige og eventyrlige naturlige paradis.

Opplevelser som vil ta pusten fra deg og som gjør at du er nødt til å klype deg i armen flere ganger for å sjekke at du ikke drømmer.

Du kan besøke huler med hulemalerier som er 12 000 år gamle og som bestrider all tidligere religiøs indoktrinering og innlært historie.

La deg forbløffe av naturens mektigste trær i primær regnskogen, regnskog som aldri har vært berørt av mennesker. De største trærne er hele 50 meter i omkrets. Du ser et av disse trærne på vår teaser video, og ja, det er vi som har filmet det med drone for første gang i historien!

Perfekt fiske

Skitt fiske tilhører nå fortiden, du er garantert fisk både i lagunen og i Rio Arapiunselven bare du vet hvordan du skal fange dem. Med en lokal guide vil du få mye spennende eksotisk fisk. Større fisk enn du kan forestille deg svømmer i elven, og du vil bli overrasket over hvor morsomme de ser ut!

Ved å kjøpe hytte beskytter du regnskogen

Vi er i jevnlig kontakt med grupper som kjemper for beskyttelse av regnskogen og støtter disse, samtidig er vårt mål å plante inntil 6000 utrydningstruede og sjeldne Amazonas Trær de kommende år på savannen 400 meter bak vårt område. Det er mer enn nok plass og savannen strekker seg langt og blir større og større for hvert år grunnet varmen fra stranda spiser seg innover i regnskogen.

Det er det som skjer ved uvettig jordbruk og kutting av trær, intet kan gro der lenger så lenge det ikke dyrkes frem igjen systematisk av mennesker.

Vi skal dyrke frem vår egen utvidede regnskog bak vårt paradis over årene som kommer.

Skilpaddefarm 10 minutter unna

En flott liten skilpaddefarm ligger kun 10 minutter unna vårt område der skilpadder avles frem for å holde bestanden i elven vedlike. Det er annonserte slipp en gang i året som kan oppleves.