Stor privat eksklusiv hytte – 7 meter i diameter – 8 kantet – 2 etg

2 etasjer med vindeltrapp på utsiden opp til høyre side av balkong i andre etasje, med sikker dør som kan låses fra begge sider. Høyt under taket i 2 etg. Eksotisk palmestråtak, profesjonelt flettet

Hytten er ideell for par eller familier som ønsker det lille ekstra i Paradis. Alt er litt mer eksklusivt i disse hyttene, høyt over bakken og høyt under taket. Hytten er stor og har plass til mange mennesker. I en slik hytte er antall rom ikke poenget, men plass å boltre seg på og mange oppheng for hengekøyer. I denne kan du ta med hele familien og alle sover komfortabelt og eksotisk.

Plass til 1 dobbeltseng og 1-2 køysenger, alternativt 2 enkeltsenger i stort soverom. Hytten er allsidig, romslig og ikke minst meget vakker. Et mesterverk i seg selv.

1.5 meter ekstra balkong på halvparten av andre etasje, som gir 9.5m diameter på den ene siden, 8.5m på den andre.

1 avlukket rom som dekker 50 % av 2 etg volum fratrukket terrassens ekstra volum. Ca 20 m2 rom med låsbare skyvedører og vinduer med spesialdesignede dører og vinduslemmer.

Til sammen er hytten ca 100m2 med kvalitets hardtre bæresøyler og flott hardtre gulv av premium kvalitet. Hytten er fantastisk vakker og meget eksklusiv.

Gulvet på alle etasjer vil være glatt oljet trepanel som er behagelig å gå på og ser flott ut.

Andre etasje vil ha toalett (porselensskål) med dusj og vask. Underetasjen vil ha åpent kjøkken med vask. (se alternativ 1 under).

Rennende kildevann fra verdens reneste og rikeste vannreservoar.

Det er 2 typer av stor moloca:
1. Åpen 1 etg løsning med åpen kjøkkenløsning med plass til 3 barkrakker.
Stort låsbart sove og oppoldsrom i 2 etg ellers som beskrevet i teksten. “åpen” stue med terrasse i 1 etg.
2. Lukket løsning i 1 etg med vegger med 3 låsbare vinduer og låsbar dør. Kjøkken og oppholdsrom i 1 etg.
andre etg får et rom på 12 m2 ved bad og 8 m2 mindre rom med tak og hems over rommet, kan brukes som lite soverom eller oppbevaringsrom etter behov. Hemsen kan brukes som som soverom for barn eller brukes som lagerplass. Ellers lik alternativ 1.

Her er bilder av plantegningene:

Her er en videopresentasjon:

Ta kontakt for pris