WOW! Hvilken reise det har vært!

Drømmer du om paradis på jord? Da trenger du ikke lete lenger…

I dette innlegget får du følgende:
– Du får se bilder og video av vårt neste store mesterverk, storhallen som skal bygges
– Du får historien bak prosjektet
– Du får se visjonene og målene som nærer prosjektet
– Du får innsikt og inspirasjon til å ta et valg selv, er dette noe du ønsker å være en del av?

Storhallen vi har ventet så lenge på i Paradis står nå endelig klar for byggstart! Under ser du arkitekt tegninger og film av skaperverket.

Lokasjon er også valgt og det er litt av en lokasjon like ved vår vakre strand, med vakker vegetasjon på plassen og flere vakre trær.

Se bilder og video og les historien bak dette særdeles unike prosjektet i dette blogginnlegget.

Stedet der drømmer blir til virkelighet…

– Les resten av innlegget og se flere bilder av dette arkitekt designede vidunderet nederst – 

Før vi beskriver designet og formålet med denne storhallen vil vi fortelle deg historien bak prosjektet. Et slikt mesterlig design og ellers alt som er skapt på Paraiso da Vida (paradise of life/livets paradis) ligger det MYE mer bak enn det øyet kan se, ikke minst mye arbeid og lang tid med planlegging, visjoner og mye frem og tilbake i samråd med profesjonelle arkitekter, ingeniører og mange runder med inputs fra mange ulike mennesker. Her overlates ingenting til tilfeldighetene!

Så hva er historien bak dette, hva inspirerte og ga kraft til dette prosjektet og hvorfor skal det bygges et slikt bygg i Amazonas av alle steder?

Et frø ble sådd – en ny drøm ble født

For 11 år siden drømte undertegnede (Kjetil Dreyer) og min bror Anders om et liknende prosjekt. Det skulle hete Serenya og det skulle bli vårt paradis på jord og hjelpe mennesker innen kropp, sinn og sjel, altså helhetlig/holistisk. Vi arbeidet hardt og intensivt med planer og prospekt for et slikt magisk prosjekt og vi hadde ingen begrensninger innledningsvis…Den gang hadde vi virkelig ikke peiling på hva vi drev med, men entusiasmen var høy og troen var absolutt til stede.

Vi visste for 11 år siden var at det skulle være på et eksotisk og fortryllende sted, men hvor ante vi ikke, vi reiste til og med rundt, blant annet besøkte Biarritz i Frankeriket og så på en rekke landområder der, til og med land med tilhørende gamle slott, men det ga ikke den spot on følelsen vi ønsket…Jeg husker vi måtte lære å kjøre bil i venstrefil ,med rattet på høyre side av bilen, mange gode minner…

Et skritt frem, 3 tilbake og en ny start
Det viste det seg ettersom vi skulle finansiere opp det hele at vi bet over for mye på det tidspunkt og drømmen ble lagt på hyllen da vi følte at vi var ute på dypt vann den gangen, uten å kunne drømme om i vår villeste fantasi at denne drømmen ville komme opp til overflaten igjen så mange år senere i en uventet og veldig interessant vending på en av verdens mest eksotiske plasser i Amazonas i Brazil. Det hele er et eventyr i seg selv.

Drømmen utviklet seg etter at vi var så heldige å få kjøpt et betydelig landområde i det vi vil kalle hjertet av Amazonas i Brazil der to av de blå største elvene i Amazonas møter den store Amazonas elven, populært kalt karibien av Amazonas kjent for sine hvite vakre strender og rene natur. For å si litt om omfanget av disse ferskvannselvene så ser de ut som Oslofjorden med retning mot havet, så enorme er de. På det bredeste er det omlag 3 mil så man ser så og si ikke trærne på andre siden, man klarer rett og slett ikke forestille seg det før man opplever det selv. Disse store blå ferskvannselvene formes av tusener av mindre bekker og elver som renner ut i disse for så litt lenger ned å renne ut i den enorme grumsete Amazonas elven fra Andesfjellene. Rio Arapiuns elven der vårt sted er lokalisert er en av de eldste elvene i Amazonas, langt eldre enn Amazonas elven, det er et svært interessant fakta, vannet der er krystallrent.

Alt falt så naturlig på plass og det finnes virkelig ikke noe vakrere og bedre sted enn dette i våre øyne. Det er rent, eksotisk, har rett temperatur på snitt 28 grader Celcius året rundt både i vann og luft og er på alle plan helt ideelt for skapelsen av dette mesterverket du får se her. Mennesker som har reist ned for å oppleve stedet er alle forbløffet over hvor unikt og vakkert dette er og hvilke muligheter dette byr på for så mange.

Følelsen forsterkes selvfølgelig av den utrolige energien på stedet, dyrelivet der med 6-7 ulike apekattraser, dovendyr og en rekke andre utrolige vakre eksotiske skapninger,  det krystallklare og rene vannet og den reneste luften man kan drømme om. Et annet pluss er at det ikke er noen mobilstråling eller annen stråling på stedet, og dette tar en enorm byrde av dine allerede overstressede kropp idet kroppen endelig kan slippe taket og slappe av og gi slipp på spenninger. Her får du optimal jording, pustet den beste luften på planeten og drukket det reneste vannet, og ikke nok med det, vi har vår egen innsjø like ved i tillegg til kanskje en av verdens vakreste halvmåneformede strandlinjer.

Siden undertegnede har barn selv var et absolutt kriterie ved valget om å investere i land på denne plassen, det MÅTTE være trygt for barna og et behagelig sted å ferdes og bo på i lengre perioder på alle måter, alle som har vært på stedet melder om hvor trygge de føler seg og hvilke fred og ro de opplever. Det kunne ikke være FOR nær eller for langt unna de store byene og det måtte være privat beliggende, så stedet er absolutt perfekt lokalisert.

THIS IS IT!

Bildet og filmen under ble tatt tidlig mai 2019 av en liten baby brøleape som hadde forvillet seg bort fra mammaen sin og litt senere på dagen heldigvis ble tilbakeført til flokken. Det ble noen uforglemmelige øyeblikk med denne lille krabaten. Dette er en av de mange eksotiske opplevelsene man får på Paraiso da Vida og tilknyttede områder. 

Drømmen om Amazonas
Begrepet drømmen om Amazonas og stedsnavnet Paraiso da Vida (paradise of life) ble skapt og dette ble også vår første tittel på første webinar rundt prosjektet med henholdvis drømmen om Amazonas og drømmen om å eie en del av paradis. Webinaret ble sett av flere hundre og ledet til de 5 første hyttekontraktene, nå er det 18 og flere på vei inn… Prosjektet er allerede modent og godt utviklet og klar for neste fase i sin evolusjon.

Under ser dere den vakre halvmåneformede stranda som strekker seg 1,8 km fra ende til ende.

Nå er dette en realitet for hele 28 nordmenn (medinvestorer/hytteeiere med partnere) med oss fordelt på de første 18 hyttene og vi har allerede evnet å skape spiren av et nordisk community som nå roper velkommen til alle nye som ønsker å komme inn i varmen og bli med å samskape på sin måte. Per i dag har vi med flere barnefamilier, pensjonister og noen yngre energiske mennesker med livet foran seg, en god blanding mellom kvinner og menn med noen få prosent overvekt av kvinner, helt ideelt for et gryende community.

Det er fremdeles muligheter igjen da vi kun er ca 50 % i utviklingssprosessen av community delen og det hele går allerede langt over forventning med plan om å doble hytteparken de kommende måneder og år.

Et sted for healing og velvære for kropp sinn og sjel
Den andre delen av drømmen var å kunne hjelpe mennesker innen kropp, sinn og sjel og der kommer korttidsopphold og retreats inn i bildet samt tilby deleierskap fra 25 – 50 % eie og også 100 % eierskap av hytter på stedet. De fleste har så langt valgt 100 % eie, men det er blitt flere og flere forespørsler om deleierskap i hytter på stedet og noen har allerede valgt denne modellen. Dette åpner nye dører da det blir rimeligere å få innpass på stedet og det vil også bringe flere mennesker til plassen.

Det første vi måtte skape var en solid nok hyttegruppe eid av nordmenn/nordiske som ville gjøre det mulig å arrangere og huse grupper på 10-50 personer i perioder der hyttene står ledig. Det muliggjør også for alle hytteeierne en leieinntekt eller at de faktisk kan delta mye rimeligere på gode retreats sammen med sin familie om ønskelig.

Dette er mulig per i dag med tanke på boforhold og antall hytter og dermed var neste fase av prosjektet initiert, nemlig skapelse av storhallen på Paraiso da Vida og starten på en ny spennende fase i prosjektet som vil bidra til å skape merverdi og økte muligheter samt på sikt inntekter for alle som allerede har investert og som vil investere i egen hytte på stedet.

En annen positiv ting er at hvert år siden oppstart av prosjektet har hyttene økt i verdi!

Vi kan lykkelig melde om at etter 4 års hard og ærlig innsats så er vi endelig der at det å skape denne sagnomsuste storhallen er mulig og i ferd med å materialisere seg, ikke kun på tegnebrettet og i tankene, men i vår alles fysiske virkelighet.

Hold hestene!

Selvom vi har masse sommerfugler i magen er vi er ikke i mål helt enda, men ganske så nær og det kommer til å skje i 2019 er vi rimelig overbevist om!

Bygget er delvis finansiert opp, og det må kun inngås kontrakter på 2-3 flere hytter i Paradis litt avhengig av type hytte og valgt lokasjon på stedet før bygget endelig kan reises. Målet er nå å få dette til de neste ukene.

Du kan bidra med dette ved å ta et klart valg om å investere i hytte på stedet og dermed er du en del av skaperverket og kan ta del i og glede deg over alt dette stedet vil gi til deg og din familie nå og i fremtiden.

Blir det noen gang rett timing – vi tror ikke det… 
Kanskje inspirerer dette DEG som sitter på sidelinjen og venter på “rett timing” til å hoppe av benken og kaste deg inn sammen med oss i denne skapelsesdrømmen, for DET er det dette virkelig er, et sted det drømmer kommer til virkelighet. Ingenting som virkelig er verdt noe kommer uten noen form for satsing, det er vår erfaring i alle fall. Vi vil påstå at det ALDRI vil finnes en rett timing og at det handler OM å ta et valg og rett og slett bare sette i gang, take a leap of faith og satse ut i det “ukjente” so to speak. Det er underveis i reisen at man finner ut alle ting, slik har det alltid vært og vil alltid være.

Målet er klart, og planen er der, bevisene er der, men det er reisen på veien videre vi VET er det givende, det som bringer utvikling og vekst, muligheter til de mange.

Det er reisen og det å være en del av dette magiske prosjektet vi herved vi vil invitere deg med på…

Kanskje blir det en livslang reise sammen med deg og flere andre hyggelige gode mennesker, eller kanskje blir den kortere for enkelte,  det blir uansett en utrolig reise og vi er her for the long run. Landet går ingensteds og har tatt oss imot med åpne armer fra starten sammen med de hyggelige lokale communitiene rundt oss (4 av dem, balant dem Vila do Brazil (15 min båttur unna oss, Arimum (ca 15 min båttur unna), Coroca(ca 20 min båttur unna).

Her skal vi hjelpe mange mennesker å oppnå ekstraordinære liv, langt utover hva de fleste kan forestille seg.

Stedets virkelige formål er å bli et rede for nye drømmer og skaperverk, et rede for utvikling og vakre øyeblikk, et nærende område i pakt med naturen der mennesker kan komme og lade batteriene sine, finne tilbake til seg selv igjen og få livsgnisten og helsa si tilbake…

Hva sier hjertet ditt og hva føler du selv?

Er dette noe som snakker til noe dypere i deg?

Er dette noe du ønsker å være del av?

Om svaret er JA, så er du klar for å gå videre til neste post der du kan lese om:

DINE MULIGHETER på PARAISO DA VIDA – KLIKK HER

Vi ønsker ikke å jakte på deg og nye salg, vi ønsker kun å tiltrekke de rette menneskene og om du føler dette er tingen for dem. vi ønsker at du tar initiativ til takke ja til invitasjonen ved å søke inn i varmen vi har skapt for deg og flere andre i Paraiso da Vida Triben (community).

Det er vårt privilegie å kunne tilby deg denne muligheten, så føl dypt på det og om det føles rett helt der inne så er det nok også rett for oss andre også…

Hjertelig velkommen til vårt felles Paradis 🙂

Du kan kontakte oss på:
info@paraisodavida.com
tlf +47 45600654
Eller bruke kontaktskjemaet på siden.

Her kan du se 1 minutts teaser for stedet – se teaser
Her kan du se 8 minutters promo video for stedet – se promo
Her kan du se og høre mer av hytteeieres opplevelser på stedet – se og les mer her og her.
Her kan du laste ned prospektet – last ned
Her kan du lese mer om hyttene – les mer
Her kan du se flere bilder av hyttene – se mer
Her kan du se flere bilder av stranda – se mer
Her kan du se flere bilder fra området og fellesarealer – se her og her og her

Her kan du se vårt store webinar (mye god info)