Takk for din henvendelse

Vi setter stor pris på interessen og alle konstruktive tilbakemeldinger og er her for å hjelpe deg å oppnå dine drømmer. Paraiso da Vida er virkelig et drømmested av en annen verden og gir så utrolig mye til alle som er del av stedet.

Før du forlater siden vil vi forsikre oss om at du har fått all den informasjon du trenger og at du ikke har gått glipp av vårt spennende prospekt samt vår 9 minutters promo video og vårt informative webinar.  Promo videoen gir den en unik filmatisk opplevelse av stedet og muligheter på stedet, de vakre byggene, området Paraiso da Vida, elven, innsjøen og stranda.

Så langt er 30 nordiske, hvorav 28 nordmenn og 2 dansker eiere av hytter eller andel i hytte på stedet og flere vil komme.

Vi søker å nå ut til de rette menneskene og at stedet føles rett for de enkelte som blir en del av dette magiske stedet 3 grader under ekvator i elvemunningen en av Amazonas sine eldste or reneste blå elver kjent som karibien av Amazonas på grunn av sine vakre hvite sandstrender og tropiske temperatur. Prospektet viser deg området og de ulike hyttemulighetene du har tilgang på samt muligheter rundt området og gir deg et flott overblikk over de muligheter du har.

Webinaret gir deg igrunn all den informasjon du skulle trenge for å ta en klar avgjørelse og er en mer informativ gjennomgang med filmatiske innslag imellom